Napomene:

Zagrejte  penis pre ove vežbe toplom vodom ili ga obmotajte toplim peskirom radi boljeg dotoka krvi (cirkulacije) i operite ga neutralnim sredstvom za intimnu higijenu.

Kremu u tankom sloju (dovoljno da lepo podmazuje) naneti jednom dnevno na penis 5 dana u nedelji i uz dole opisanu masazu od tri do pet, minuta utrljavati od korena penisa do početka glavića na penis koji je već u blagoj erekciji do 80%. Kasnije možete povećati minutažu do 10-tak minuta.

REZULTATI MOGU VARIRATI OD OSOBE DO OSOBE.

Čim primetite da je trenje veće i da je penis upio kremu nanesite još jedan sloj  PREDATOR-a.

Kažiprstom i palcem oblikujući (prsten) stisnite malo jače koren penisa.

Slika-1
Slika-2

1. Sa početkom od korena penisa, polako povlačite (muzite) penis prema glaviću. Trebalo bi da za 2-4 sekunde dosegnete početak glavića.

  1. Kada dosegnete početak glavića penisa, levom rukom (ili desnom, u zavisnosti kojom ste počeli) obrazujte isti prsten palcem i kažiprstom i počnite da povlačite na gore (muzete) kao što ste pre toga radili sa desnom rukom.

 

Ponavljajte postupke od 2-4.  Menjajte ruke ritmičnim pokretima (muženja) dodirujući sve delove penisa osim samog glavića.

  • Izvršavajte ovu vežbu 3-5 minuta.

Mora se obratiti pažnja da se ovakva masaža ne radi u toku potpune erekcije radi boljeg rezultata i sigurnosti.
Vaskularna (venska) oštećenja mogu da rezultiraju ako se penis na silu vuče u punoj erekciji.

Trebalo bi da stiskate umereno i uživate u nezaboravnoj masaži i prijatnom osećaju koji ce Vam prišutiti jedinstven sastav ove kvalitetne kreme.

Ova masaž krema će Vam pomoći da vidite da svakog dana sve više krvi dospeva u penis, a tajna kreme je ta što će te primetiti da se ta količina dole i zadržava, i da ono što je do juče bilo nemoguće više nije tako.

Osmeh na licu, zadovoljstvo, i veće samopouzdanje je glavna dužnost PREDATORA.

 

SAVET: Nezaboravite da nežnijem polu posvetite pažnju, neki lep cvet, kompliment i osmeh, to je ono sto če Vaš pored samopouzdanja nastalog uz korisćenje kreme učiniti mnogo većim Predatorom nego što mislite.

 

Srećna kupovina!!!

DOSTIGNITE VAŠ MAKSIMUM!!!

CENA PROIZVODA UKOLIKO PORUČITE ON LINE JE SAMO 1.977,00 RSD PLUS POŠTARINA.

Poručite odmah

u roku od 24h pred vašim vratima

Vise o proizvodu